0. heti programok

A 0. héten is számos esemény és program keretén belül találkozhattok velünk: segítünk a beiratkozásban, körbevezetünk titeket a pesti campus épületeiben, illetve több szórakoztató programmal is készültünk nektek, mint például a kocsmatúra, majd az azt követő afterparty, illetve a Corvin Nights-cal és a HÖK-kel közös szervezésben megtartottuk a Közgáz Gólyanapot és Közgáz Gólyabulit.

Kocsmatúra

A 2021-es ÖCSI Kocsmatúrát augusztus 31-én kedden tartottuk meg közel 600 gólyával és 80 instruktorral. A résztvevő gólyák 4 körben párhuzamosan haladva ismerhették meg Budapest leghíresebb kocsmáit különféle mókás játékokat kipróbálva. Ezután az estét a Morrison's 2 nevű szórakozóhelyen folytattuk, ahol a gólyák a kedvenc ÖCSI-s DJ-kkel bulizhattak közösen.

1/7

Közgáz Gólyanap

A tavalyi Közgáz Gólyanap az ÖCSI, Corvin Nights és Corvinus HÖK közös szervezésében került megrendezésre 2021. szeptember 2-án a Dürer Kertben. Az esemény délután kezdődött, majd a kora esti órákban az ÖCSI-s instruktorok készültek a gólyáknak programmal: először egy nagy kő-papír-olló bajnokság keretében nyerhettek értékes italnyereményeket, majd állomásainkon a legkülönbözőbb játékokkal vártuk őket: rapidrandi, japánfoci, "Nem vagy 100-as", Mortal Combat, 3 majom és még sok más helyszín várta az érdeklődőket.

Közgáz Gólyabuli

A 2021. szeptember 2-i napot a Symbol Budapest szórakozóhelyen zártuk a Közgáz Gólyabulin, ahol a Corvin Nights-os DJ-k mellett az ÖCSI házibuliban is együtt táncolhattak a gólyák az instruktoraitokkal a kedvenc zenéitek.

Köszönjük, hogy ilyen sokan részt vettetek a 0. heti eseményeinken!
Reméljük, hogy jól éreztétek magatokat és velünk tartotok a többi programunkon is az első egyetemi évetek folyamán!