top of page
241568971_4373889312669447_457067147870944966_n.jpg

0. heti programok

A gólyatábor után, az őszi félév elején, az instruktoraid segítségével térképezheted fel az egyetemet és környékét! Körbevezetünk a három épületben, miközben feltárjuk azok rejtelmeit, megmutatjuk a kedvenc és ikonikus törzshelyeinket, illetve veletek együtt beiratkozunk a könyvtárba. A programból a környék éttermeinek és vendéglátó egységeinek bemutatása sem maradhat ki, a hetet pedig egy fergeteges buli zárja, amellyel stílusosan kezdhetitek meg az első éléveteket a kampuszon!

buli (77 of 98).jpg

Közgáz Gólyahajó

 

 

A Gólyahajó az őszi félév egyik legkülönlegesebb eseménye. Egy este a Dunán, mikor az újonnan megismert barátaiddal és szaktársaiddal koccinthatsz a kivilágított Parlament fényében. Minden évben külön téma köré szervezzük az estét, így mindig felejthetetlen és egyedi élmény marad.

gt186.jpg

AfterGlow Napok

 

Az Afterglow napok, régi nevén Team Tábor, egy olyan hétvége az őszi félévben, mikor visszahozzuk nektek a gólyatábori hangulatot és lehetőséget adunk arra, hogy azok is átéljék ezt, akik esetleg az agusztusi nagy gólyatáborban nem tudtak részt venni. A táborra jellemző a családias, könnyed hangulat, és természetesen itt sem maradnak el a programok és az esti bulik.

farsang2018.jpg

ÖCSI Farsang

 

 

A téli álmot és a vizsgaidőszak okozta stresszt a februári farsangunkkal űzzük el. A

tematikus eseményen még az sem biztos, hogy a jelmezek alatt felismered a saját

szaktársaidat! Ezen az estén összegyűlik minden instruktor és gólya, hogy együtt

alapozzák meg a tavaszi félévet és az izgalmakban bővelkedő bevonó időszakot.

Érdekel!
bev12019.jpg

Bevonó időszak

Ahogy a gólyatábort és az őszi időszakot, úgy a tavaszi félévet is igyekszünk

különlegessé tenné az elsőévesek számára. Februárban kezdődik meg bevonó időszakunk, amely egészen áprilisig tart. Ez alatt az időszak alatt heti rendszerességgel tartunk programokat, három hétvégi tábort is szervezünk és persze ügyelünk arra, hogy mindenki a csapat részévé váljon. Bevonónk különlegessége nem csak a rengeteg közös élmény, hanem az is, hogy már ilyenkor belekóstolhattok az instruktor-létbe.

bottom of page