top of page

KÖZGÁZ GÓLYABÁL

A Közgáz Gólyabál Közép-Európa legnagyobb beltéri, műemlék jellegű épületében megrendezett egyéjszakás zenés-táncos rendezvénye az Öntevékeny Csoportok Irodája szervezésében, hagyományosan minden év november végén.

A Budapesti Corvinus Egyetem E épülete egészen egyedi hangulatot teremt nektek, elsőéves bálozóknak, hiszen így lehetőségetek nyílik arra, hogy ott bulizzatok, ahol napokkal korábban talán épp egy kemény zh-ra próbáltatok meg felkészülni.

A rendezvény exkluzív helyszíne persze nem jelenti azt, hogy megfeledkeznénk minden másról. A gólyabálon számos pultnál fogyaszthatjátok el kedvenc alkoholos italaitokat, a kellően megalapozott hangulat után pedig könnyen belevethetitek magatokat az éjszakába. Jobbnál jobb hazai és külföldi előadók koncertjei gondoskodnak a szórakoztatásotokról az épület három szintjén.

Az instruktorok mindemellett különböző tematikájú, egyedi helyszínekkel is készülnek nektek, hogy ezzel is még autentikusabbá tegyék számotokra az estét. Ezek a helyszínek kizárólag saját kezűleg készített elemekből állnak, amelyeket órák után este (sőt inkább éjszaka), az egyetemen bennmaradva készítenek el. 

Az eddig említettek alapján, egészen fesztiválhangulatú rendezvénynek tűnhet a Közgáz Gólyabál, azonban senki se ijedjen meg, a hagyományos báli elemek ugyanúgy megjelennek az eseményen. A lányok estélyibe, a fiúk öltönybe bújva érkeznek meg a bálra, melynek elején pezsgős fogadással várjuk elsőéves vendégeinket. Ezután sor kerül a heteken át gyakorolt nyitótáncok bemutatására, illetve a bálkirály és bálkirálynő választásra is.

Persze még számtalan dolgot írhatnánk a Közgáz Gólyabálról, de inkább arra biztatnánk titeket, hogy gyertek el, és járjatok utána személyesen, hogy miért is lesz ez egyetemi éveitek egyik legfontosabb eseménye a Közgáz Gólyatábor után!

Jegyvásárlás a 2021-es Közgáz Gólyabálra:

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
bottom of page