top of page

KÖZGÁZ GÓLYABÁL

A Közgáz Gólyabál Közép-Európa legnagyobb beltéri, műemlék jellegű épületében megrendezett egyéjszakás zenés-táncos rendezvénye az Öntevékeny Csoportok Irodája szervezésében, hagyományosan minden év november végén.

A Budapesti Corvinus Egyetem E épülete egészen egyedi hangulatot teremt nektek, elsőéves bálozóknak, hiszen így lehetőségetek nyílik arra, hogy ott bulizzatok, ahol napokkal korábban talán épp egy kemény zh-ra próbáltatok meg felkészülni.

A rendezvény exkluzív helyszíne persze nem jelenti azt, hogy megfeledkeznénk minden másról. A gólyabálon számos pultnál fogyaszthatjátok el kedvenc alkoholos italaitokat, a kellően megalapozott hangulat után pedig könnyen belevethetitek magatokat az éjszakába. Jobbnál jobb hazai és külföldi előadók koncertjei gondoskodnak a szórakoztatásotokról az épület három szintjén.

Az instruktorok mindemellett különböző tematikájú, egyedi helyszínekkel is készülnek nektek, hogy ezzel is még autentikusabbá tegyék számotokra az estét. Ezek a helyszínek kizárólag saját kezűleg készített elemekből állnak, amelyeket órák után este (sőt inkább éjszaka), az egyetemen bennmaradva készítenek el. 

Az eddig említettek alapján, egészen fesztiválhangulatú rendezvénynek tűnhet a Közgáz Gólyabál, azonban senki se ijedjen meg, a hagyományos báli elemek ugyanúgy megjelennek az eseményen. A lányok estélyibe, a fiúk öltönybe bújva érkeznek meg a bálra, melynek elején pezsgős fogadással várjuk elsőéves vendégeinket. Ezután sor kerül a heteken át gyakorolt nyitótáncok bemutatására, illetve a bálkirály és bálkirálynő választásra is.

Persze még számtalan dolgot írhatnánk a Közgáz Gólyabálról, de inkább arra biztatnánk titeket, hogy gyertek el, és járjatok utána személyesen, hogy miért is lesz ez egyetemi éveitek egyik legfontosabb eseménye a Közgáz Gólyatábor után!

bottom of page