top of page

KÖZGÁZ GÓLYATÁBOR

A Budapesti Corvinus Egyetem Közgáz Gólyatábora minden év augusztusában kerül megrendezésre. 

Az öt napig tartó tábor során közösségépítő programokkal, izgalmas, szórakoztató játékokkal készülünk nektek, hogy ezután kötetlenül tudjatok ismerkedni. Lehetőségetek nyílik arra is, hogy betekintsetek az egyetemi mindennapokba, a tematikus esti bulikon és sunrise-ok alkalmával pedig még több felejthetetlen élményben tudtok részesülni.

A Gólyatábort az instruktorok szervezik meg, külön táborokra bontva. A nyár elején összerázó programokat tartunk (két hétvégi tábor és heti programok), hogy a későbbiekben kreatív és gördülékeny munkát végezhessünk. A Gólyatábor előtti héten a nagy előkészítő táborban áll össze a GT teljes koncepciója: díszletek, keret, kellékek, programok és minden, ami a lebonyolításhoz kell.

A TÁBORRÓL MONDTÁTOK

„Nagyon jó volt megismerkedni a szaktársaimmal és nagyon sok barátot szereztem!”

„Pozitívan csalódtam! Attól féltem, hogy nagyon durva és vad programok lesznek, de szerencsére ez egyáltalán nem így volt és nagyon jól éreztem magam.”

„Sokkal jobb volt, mint vártam, kedvesek voltak az instruktorok, kulturált volt a mosdó és finom volt a kaja!”

„Elvárásaimon felül teljesített minden! Örülök, hogy a neten olvasottak nem ijesztettek el, mert egy nagyon jó heten vagyok túl, sok élménnyel, új ismerősökkel.”

bottom of page