top of page

Bevonó időszak

Ha elkezdődik a tavaszi félév, akkor az ÖCSI bevonó időszaka is! A nagyjából két és fél hónapot felölelő események során az érdeklődők betekintést nyerhetnek a szervezet mindennapjaiba, mindezt különböző rendezvények és programok segítségével, hogy aztán az időszak végén igazi instruktorrá válhassanak.

Infoest

Az Infoest a bevonó időszakot megnyitó esemény, ahol az érdeklődők jobban megismerkedhetnek a szervezettel és az instruktorok által végzett tevékenységgel. Az esten nemcsak az ÖCSI működéséről és programjairól tudhatnak meg többet a résztvevők, hanem jelenlegi és egykori instruktorok élménybeszámolóit is meghallgathatják. Az esemény után gólyatáborok szerint gyülekeznek az instruktorok és a csatlakozni vágyók, hogy aztán egy kötetlen beszélgetéssel és kellemes élményekkel induljon a félév.

infoest.jpg

Bevonó táborok

A bevonó táborok fő célja, hogy a szervezet iránt érdeklődők még többet megtudjanak az ÖCSI-ről, az instruktorok feladatairól és természetesen egymásról. Ennek érdekében egy egynapos és két egész hétvégés tábort is tartunk, amelyek során az instruktorpalánták számtalan programon vehetnek részt, emellett pedig átélhetik az ÖCSI családias és összetartó légkörét. Ami még biztos: itt már semmi nem marad titok!

Elsős Klubbok

A bevonó időszak elengedhetetlen eleme az Elsős Klubbok névre keresztelt, hétköznapokon megtartott rendezvénysorozat, amely segít a szervezet iránt érdeklődőknek kicsit kiszakadni a megszokott mindennapokból. A három estén változatos programok és események nyújtanak betekintést az ÖCSI életébe és tevékenységébe, amelyek során a résztvevők nemcsak a szervezetet, de leendő instruktortársaikat is mélyebben megismerhetik.

bottom of page