GÓLYAHAJÓ

A corvinusos egyetemi élet egyik különleges őszi eseménye, mely egy nagyjából 1000 fős, beöltözős buli az Európa hajón. A rendezvényen a hagyományos party-hajókázáson kívül minden évben DJ, karaoke és a tematikához illő italakciók várják a vendégeket. A szervezők nem csak az elsőéveseket várják, a hajó kikötése után a felsőbb éves corvinusos hallgatók és külsősök is részt vehetnek, ezen a különleges eseményen.

Az elmaradhatatlan csopibuli után együtt pattantok fel az Európa hajóra, hogy ott rongyosra táncolhassátok a lábaitokat, énekelhessetek egy jót a karaoke teremben, vagy magatokból kikelve ordibálhassatok valahányszor elhaladtok egy híd alatt.

Az idei Gólyahajó témája pedig nem más, mint a KALÓZCICÁK. Az Európa, és fedélzete megtelik csinos macskanőkkel, és sármos Will Turnerekkel. Az igazi partyarcok pedig egyszerre hozzák mindkét karaktert és a szemfedő mellé cicabajuszt is pingálnak magukra. Elvégre nehéz elképzelni, hogy egy macska, ami kalóz is ne lenne instant menő.

Összefoglalva: a Gólyahajó egy felejthetetlen buli, amit senkinek sem szabad kihagynia. Sőt! Jobb, ha már most elkezded keresni a jelmezedet, hogy Te legyél az este legmenőbb kalóza vagy macs-kája. Vagy macskalóza.